2024. Április 20., szombat. Névnap: Tivadar

ÉRTESÍTÉS LOMTALANÍTÁSRÓL

2017.08.11.

Értesítem Lukácsháza község lakosságát és az ingatlan tulajdonosokat, hogy az éves LOMTALANÍTÁSRA 2017. augusztus 17-én (csütörtökön) kerül sor. A lomtalanítást a Soproni STKH Kft. alvállalkozójaként a Kőszegi Városüzemeltetési és Kommunális Szolgáltató Kft. végzi.

Összegyűjtésre kerülnek: Elektromos háztartási gépek, berendezések (mosógép, centrifuga, hűtőgép, boyler, rádió, televízió, számítógép, monitor, mobiltelefon, akkumlátor, szárazelem, …) és autógumi. Széttört burkolatú, szétszerelt e-hulladékot nem tudunk átvenni, mert azt a tőlünk sem szállítják el!

Ezek az eszközök két helyen kerülnek gyűjtésre: a Közösségi Ház nagyterme (kedd és szerda 15.00 - 19.00 óra és a Tűzoltó szerház(kedd és szerda 8.00 - 14.00 óra közötti időszakban). A nagy tömegű, terjedelmű elektronikai eszközök elszállítása – csak indokolt esetben – telefonos bejelentés alapján a kommunális gépjárművel kerül elszállításra. /Telefonszám: Horváth Zoltán  +3630/304-9550, Albert József30/358-6895/ Ezek gyűjtése: augusztus 15-16-án 8.00-14.00 óra között kedden és szerdán történik.

A háztartásokban keletkezett hulladékok kerülnek elszállításra:

-         A szelektíven nem gyűjtött hulladék (pl. rongy, műanyag)

-         Vas és egyéb fémhulladék

-         Bútorok, kerti bútorok

A felsorolt anyagokat a szállítási nap reggelén augusztus 17-én (csütörtökön) 07.00 óráig kérjük a bejárati hidakra kirakni! Ezen időpont után kirakott hulladékok elszállítását nem tudjukgarantálni! Az apró hulladékokat dobozba, vagy zsákba kérjük csomagolni a könnyebb rakodás, illetve a szél általi elhordás elkerülése érdekében!                                         

Felhívom a figyelmet, hogy a kapubejárókba és a lakóház elé kirakott gumi, akkumlátor és elektromos készülék (e-hulladék) nem kerül elszállításra!

Szerves (zöld), illetve lapátos és építési hulladék (törmelék) mosdókagyló, WC csésze, gépjárművel kapcsolatos alkatrészek, műanyag elemek, autóüveg valamint festék, vegyszer, pala, eternit cső sem kerül elszállításra!

Szállítási sorrend: Várhatóan a kommunális hulladék gyűjtése alapján kialakult rend szerint

A Szőlőhegyben a vízközmű háznál és az avar temető tájékoztató táblájánál a kijelölt helyre lehet kirakni a hulladékot, a fent leírtak szerint, legkésőbb

2017. augusztus 17-én (csütörtök) 07.00 óráig.

Kérem a fent leírt időpontok és szabályok pontos betartását!

 

Lukácsháza, 2017. augusztus 10.                                     Virág János

                                                                                            polgármester

Eseménynaptár

Részletes naptár
HírekGaléria
developed by design2code
Együttműködő szervezetek