2024. Április 25., csütörtök. Névnap: Márk

Felhívás! Tisztelt Lukácsházi Állampolgárok!

2020.05.06.

Mint bizonyára értesültek már róla a koronavírus járvánnyal kapcsolatban országos lefedettséggel reprezentatív szűrővizsgálatot indít a négy orvosképző egyetem. A cél, hogy a járvány lefolyását megfigyelve a koronavírus ellen a lehető leghatékonyabban lehessen megvédeni a magyar emberek egészségét.

A mi régiónkban a  Pécsi Tudományegyetem végzi és koordinálja a vizsgálatokat a  járvány kiterjedéséről és az új típusú koronavírussal fertőzöttek és átfertőzöttek valós számáról.

A reprezentatív felmérésbe bekerült Lukácsháza település is. A Központi Statisztikai Hivatal közreműködésével tudományos alapon kerülnek kiválasztásra azok a lukácsházi állampolgárok akiket kérnek a vizsgálatban való részvételre.

Tisztelettel kérem azokat a lukácsházi állampolgárokat akik ezzel kapcsolatban értesítést kapnak, hogy a vizsgálat, a felmérés kiemelt fontosságára való tekintettel működjenek együtt a Pécsi Tudományegyetem által végzett vizsgálatban!

A koronavírus járvány mindannyiunkra nagy terhet ró! Tisztelettel kérem, hogy vegyen részt az országos lefedettségű reprezentatív vizsgálatban, amellyel hozzájárul a magyar emberek egészségének védelméhez!

Köszönettel és üdvözlettel: Virág János Lukácsháza polgármestere

Eseménynaptár

Részletes naptár
HírekGaléria
developed by design2code
Együttműködő szervezetek