2024. Április 19., péntek. Névnap: Emma

Kedves lukácsházi Fiatal!

2016.09.27.

Lukácsháza Község Önkormányzatának képviselő-testülete keresi a lehetőséget a 14-20 év közötti fiatalok aktívabb bevonását a kulturális és közösségi életbe.

Azt látjuk, hogy a mai rohanó és elektronikus világban nincs idő egymás problémáit megismerni. A virtuális kapcsolatok nem pótolhatják véleményem szerint a személyes találkozásokat. Közösségi munka keretében már eddig is többen bizonyítottátok, hogy ha kell, tudtok a településért dolgozni. 2016. 10. 07-én pénteken 18.00 órára tisztelettel hívunk Benneteket a lukácsházi Közösségi Házba egy ifjúsági fórumra, ahol kötetlen beszélgetés formájában megismerhetitek, hogy az önkormányzat mit tett az utóbbi időszakban a fiatalokkal kapcsolatban és a továbbiakban milyen tervek, elképzelések vannak.

Szeretnénk választ kapni, hogy fiataljaink mivel elégedettek és mit hiányolnak a településen, mit tennének a saját kis közösségükért.

Várjuk ötleteiteket, javaslataitokat arra, hogy közösen mit tudunk tenni és a napi elfoglaltság mellett milyen közösségépítő tevékenységben tudnátok szerepet vállalni.

Tisztelettel várunk Benneteket a Fórumon!

 

Lukácsháza, 2016. 09. 27.

 

            Lukácsháza képviselő-testülete nevében üdvözlettel:    

                                                                                                     Virág János

                                                                                                     polgármester

Eseménynaptár

Részletes naptár
HírekGaléria
developed by design2code
Együttműködő szervezetek