2024. Április 25., csütörtök. Névnap: Márk

TOVÁBBI LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ HULLADÉKSZÁLLÍTÁS VÁLTOZÁSÁRÓL

2017.01.04.

Tisztelt Lukácsháziak!

Mint már tájékoztattam előzetesen a Tisztelt lakosságot, január elsejétől településünkön a közszolgálati hulladékszállítást nem a SZOMHULL Kft. végzi.

Regionális központként a szolgáltatást a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékszállítási Nonprofit Kft. látja el, amelynek alvállalkozójaként a Kőszegi Városüzemeltető Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. fogja a kommunális és a szelektív hulladékszállítást a továbbiakban elvégezni településünkön.

Szállítási nap: ahogy eddig is a PÉNTEK. A szállítás már reggel 6.00 órakor elkezdődik!

Kérem az ürítendő edényeket még előző este vagy legkésőbb erre az időpontra kihelyezni az ingatlan elé!

Mint jeleztem a kéthetes ürítésre nincs mód, azt a törvényi jogszabály nem engedi. Hetes ürítés lesz a településünkön. Lehetőség van 60 literes edényre átállni, de a gyűjtőedényt a tulajdonosnak kell beszereznie és a változtatási kérelmet elküldeni az s.viktoria@vuzem.t-online.hu e-mail címre, vagy személyesen bejelenteni Kőszegen a Kossuth L. u. 3. alatti irodában. Telefonon a 94/715-039 (Sándor Viktória) vagy az 94/562—217 (Nagyné Benczik Judit) telefonszámokon lehet jelezni a változtatási igényt. A későbbi díjfizetés is a hetes ürítési rendszerhez igazodva történik majd. Új igénybevevő az irodai címen köthet szerződést. Minden ingatlantulajdonosnak kötelező a jövőben szerződéssel rendelkeznie. A SZOMHULL Kft.-vel kötött szerződéseket az új szolgáltató már megkapta az alapján már rendelkezik címlistával.

A szelektív zsákos hulladék elszállítási új időpontja a HÓNAP UTOLSÓ CSÜTÖRTÖKI napja.

Az első szállításkor január 26-án zsákot is fognak adni az hulladék szállítók! Kérem, hogy addig bármilyen saját műanyag zsákban gyűjtsék továbbra is szelektíven ezeket a hulladékokat!

További esetleges változásról információ birtokában tájékoztatni fogom a lakosságot. Kérem a fentiek tudomásul vételét!

 

Lukácsháza, 2017. 01. 03.                                                        Virág János

                                                                                                    polgármester

Eseménynaptár

Részletes naptár
HírekGaléria
developed by design2code
Együttműködő szervezetek