2024. Április 26., péntek. Névnap: Ervin

A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt ELMARAD ! LUKÁCSHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Tisztelt Szülők, Nagyszülők! Kedves legifjabb Lukácsházi Gyerekek!

2021.05.16.

Lukácsháza Önkormányzatának képviselő testülete fontosnak tartja a legifjabb lukácsházi állampolgárok képviseletét, hiszen ők jelentik számunkra a jövőt. A képviselő testület elhatározása alapján minden év április 22-én, a Föld napján, vagy ehhez a naphoz legközelebbi hétvégén a jövőnket kifejezvén egy fát ültet a Kisposta utcában lévő „Nemzedékek” parkjában az előző évben született lukácsházi gyermekek tiszteletére. Az elültetett fa fajtája kapcsolódik Magyarország minden évben megválasztott fájához.

Ezt a hagyományt a koronavírus miatti veszélyhelyzet miatt sajnos 2020 után 2021-ben is el kellett halasztani.

Az esemény pótlására 2021. május 16-án (vasárnap) 10.00 órakor - a hagyományt folytatva – kerül sor. Helyszín: a Kisposta utcában lévő „Nemzedékek” parkja, ahol a 2020. évben született lukácsházi gyermekek tiszteletére a 2020-ban az év fájának választott Tatár juhar (Acer tataricum) kerül elültetésre.

Tisztelettel kérem a Szülőket, Nagyszülőket, hogy 2021. május 16-án 10.00 órára a lukácsházi Kisposta utcába hozzák el 2020-ban született gyermeküket, unokájukat, és közösen ültessük el a „Nemzedékek” parkjába a jövőt szimbolizáló fát, és helyezzük el a fa előtt az eseményre emlékeztető táblát. Ezen az ünnepségen adjuk át minden lukácsházi, 2020-ban született gyermek számára az eseményre emlékeztető plakettet.

Program:  10.00 Az óvodások műsora

Köszöntő:            Virág János polgármester

                             A 2020. évben született lukácsházi gyermekek fájának ültetése

                             Az emlékplakettek átadása

Szeretettel várjuk a rendezvényre az esemény iránt érdeklődőket!

Lukácsháza 2020.05. 07.                                                      Üdvözlettel: Virág János

                                                                                                                      polgármester

 

Eseménynaptár

Részletes naptár
HírekGaléria
developed by design2code
Együttműködő szervezetek