2024. Április 26., péntek. Névnap: Ervin

Faültetés a legifjabb lukácsháziak tiszteletére 2021

2021.05.30.

11. alkalommal ültettek fát a legifjabb lukácsháziak tiszteletére.

       A lukácsházi Önkormányzat 2011 óta minden évben elülteti az év fáját a Nemzedékek Parkjában az előző évben született lukácsházi gyerekek tiszteletére. 2020-ban tíz újabb polgára lett a falunak, akik a tatár juhar fát kapták.

       Vasárnap ünnepélyes keretek között került sor a faültetésre. Először a Gyöngyház Óvoda Csibe csoportjának műsorát láthatta a szép számú közönség, majd Virág János polgármester üdvözölte a gyerekeket, szüleiket és a nagyszülőket. Köszöntőjében elmondta, hogy a település számára meghatározó a jövő, amit ezek a gyerekek képviselnek, és kérte a szülőket, hogy neveljék őket lokálpatrióta lukácsháziaknak, szeretettel látogassák és gondozzák a tiszteletükre ültetett fát. Kifejezte örömét, hogy a településen minden adott, hogy a családok jól érezzék itt magukat, a gyerekek számára a bölcsődei fejlesztés, a magas színvonalú óvodai ellátás biztosítja, hogy nyugodt körülmények között élhessenek itt.

       Ezután a gyermekek és a szülők elültették a fájukat, emlékül egy plakettet vehettek át, valamint a MAM ajándékcsomagját is.

 

       A rendezvény egy közös fotózással ért véget.

kapcsolódó galériák

Eseménynaptár

Részletes naptár
HírekGaléria
developed by design2code
Együttműködő szervezetek